Art ProjectGràcies al Art Project de Google, des del 2 de febrer, els usuaris d'Internet tenen accés a 17 dels museus més importants del món, entre els quals es troben els espanyols Reina Sofia i Thyssen-Bornesmiza, el britànic Tate i el MoMA i el Metropolitan de Nova York, entre altres.
Els usuaris d'aquesta nova iniciativa que combina art i tecnologia poden explorar virtualment, amb tan sols un “clic” de ratolí, les obres de 486 artistes, a més de més de mil imatges artístiques en alta resolució. Aquestes poden ser ampliades i revisades amb detall mitjançant l'eina de “zoom” que apareix a cada una d'elles. També, poden crear de manera digital les seves pròpies galeries d'art, compartir-les amb els seus amics o amb altres usuaris i deixar comentaris en les imatges.
Cada museu participant en Art Project de Google ha digitalitzat una obra amb una tècnica de súper alta resolució per a obtenir imatges de 14.000 milions de píxels que permeten apreciar detalls com les pinzellades, llums i ombres o els vernissos.
ÉS UNA PASSADA!!! Vos envii l'enllaç:
http://www.googleartproject.com/
Podreu veure el material gràfic de visita i explorar el museu.

Read Users' Comments (0)

0 Response to "Art Project"